Sunday, June 23, 2019

Moskovan oblastin eli miehittäjä-Ryssän eli Ru-sotatoimista ja miehityksistä: Facebookissa esiintyy näitä Jorma Maalahti ja Kaija Irmeli Olin-Arvola tapaisia historiamme vääristäjiä ja stalinismin / putinismin aisankannattajia

Moskovan oblastin eli miehittäjä-Ryssän eli Ru-sotatoimista ja miehityksistä: Facebookissa esiintyy näitä Jorma Maalahti ja Kaija Irmeli Olin-Arvola tapaisia historiamme vääristäjiä ja stalinismin / putinismin aisankannattajia 

Hallituksen ohjelmiin on kirjattu vieraslajien torjunta. Muistakaa: Miehittäjä-Ryssän joukot ovat haitallisia vieraslajeja alueillamme, mitkä näkyvät miehitettyinä alueina punaisella itsenäisen Suomen karttakuvassa alla:

Desanttitoimintana moskova hoiti toimet Suomeakin vastaan aluksi: SKP 1918 perustettiin Moskovassa, samoin toimin on jatkanut toimintaansa muuallakin. Ensin desantttijoukot sisään ja sitten vastoin sodankäynnin sääntöjä tunnuksettomilla sotilailla, joita joskus on kirjattu "partisaaneiksi" kuten raiskaavia ja lapsiakin murhanneita "neuvostopartisaaneja", jotka pääsivät kuin koira veräjästä, kun tarja kgb-halonen 2003 katkaisi KRP:n tutkinnan asiasta. 

 Ohessa alimmaisena vinofontilla näyte näiden stalinistien valheprobagandasta joihin kuuluu mm absurdi väite Suomen sotasyyllisyyksistä, kun ainoa hyökkäyskalustomme oli käytännössä suomenhevonen ;) 

Ko väitteille on jopa ryssäläiset tutkijat nauraneet, sillä heidänkin näkökulmastaan kyseessä oli "rajakahakka", mikä meni pieleen. 

Allaolevasta kirjoituksesta käy ilmi ko kirjoittajien sivistymättömyys monella saralla historian ja kulttuurin saralla. Unohtavat että Saksasta se kirjapainotaito, luku- ja kirjoitustaita Acrigolan tuomana tänne tuotiin, Saksasta vapaussoturit, jotka jääkäreinä Suomen itsenäiseksi loivat, Saksa on ollut ja on edelleen euroopan sivistyksen kehto vaikka erilaiset stalinistiset mädättäjät sitä ovat pahoin pilanneet sovjet-miehityksenä, alueriistoin ja matu-, sekä islaminvaasioina.

Näyte näiden stalinistiputinistien suolentuotoksista: Kaija Irmeli Olin-Arvola 14 May 2019 :
Seinältä Jorma Maalahti: "Suomi valmisteli valloitussotaa natsi-Saksan kanssa heti kun Hitler valtaan pääsi. Tarkoitus oli liittää Suo- meen pohjois-Norja osa Ruotsia ja NLää Uralille. Ja A.Hitler lupasi Belgian Kongon siirtomaaksi palk- kiona avusta Toisen Maa- ilmansodan valmisteluissa. Tämä on sitä faktaa josta Suomessa ei julkisesti keh- data puhua eikä kirjoja jul- kaista. Suomen "armeijalla" oli marssiopas Itäkarjalaan jo monta vuotta ennen Talvi-sotaa. Ja Väinö Auer kirjoitti kirjan Finlands Lebensraum myös monta vuotta ennen Talvisotaa. Miksiköhän saksaksi. Jotta Hitler ymmärtää kumppanin tarpeet ja halut. Siinä oli mainittu myös nuo em. alueet." "Jukka Tuominen se oli usko- mattoman törkeää kun Suo- mi luovutti siviilejä ja sota- vankeja Einsatzgruppe Fin- landille tapettavaksi Stalagg 309lle Sallaan ja 322 Elvene- siin Norjaan. Ja ylläpiti keski- tysleirejä. Ja kun valloitusso- ta meni pieleen niin ryhdyttiin vääristelemään historiaa. Mene Bundes Archiv Kob- lenz Rheinland-Pfaltz Sak-sa. Sieltä löytyy Suomen kannalta kiusallisia doku-mentteja joista täällä halu- taan vaieta 

 ------
Alla hieman taustaa siitä kuinka imperialistinen Ryssä on pala palalta ryöstänyt naapurikansoja ja niiden alueita vuosisadasta toiseen:



Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto
Https://Ajan-Suunta.blogspot.com lisää kirjoituksia
--------
Vapaussoturien ja vapaussotien aika ei unhoon jää vaan vaatii edelleen toimintaa stalinistististen toimien mitätöimiseksi mm aluepalautuksina Suomelle miehittäjä-Ryssältä.



https://vapaussotien-aika.blogspot.com/
-----------

1 comment: