Sunday, October 13, 2013

Eero Heinäluoma häpäisee eduskunnan arvovallan ja poliittisen päätöksenteon luotettavuuden olemattomalla yleissivistyksellään ja puhtaalla kommunistiprobagandalla mm nimittelemällä Seppo Lehto natsiksi ja höpisemällä "6 miljoonasta"


Puna-armeijan trolli "demari" Eero Heinäluoma häpäisee eduskunnan arvovallan
ja poliittisen päätöksenteon luotettavuuden olemattomalla yleissivistyksellään ja puhtaalla kommunistiprobagandalla mm nimittelemällä Seppo Lehto natsiksi ja höpisemällä "6 miljoonasta"


Tuntuu unohtuvan eero heinäluoman valheissa = punatrollauksessa monet isommat asiat, kuin muutaman juutalaisen kohtalo. Pelkästään suomensukuisia inkeriläisiä luovutettiin Neuvostoliittoon silvotusta tynkä-Suomesta suoraan surman ja vainojen suuhun n. 50 000 - 60 0000 maastamme turvaa hakenutta inkeriläistä. 

Monet saivat niskalaukauksen heti miehitysrajan ylityksen jälkeen ja tuhannet sijoitettiin ihmisarvoa loukkaamattomiin paikkoihin tai keskitysleireihin / gulageihin.

Juutalaisten tuhonta oli vain yksi episodi n. 1.5-2.3 miljoonaa, mikä huomattavasti vähempi kuin saksalaisiin kohdistettu joukkotuhonta liittotuneiden sotarikollisin toimin.

Saksalaisia karkoitettiin n. 12.5-13 miljoonaa jo rauhan tultua liki tuhatvuotisilta alueiltaan, sekä n. 3 miljoonaa saksalaissiviiliä surmattiin mm. puna-armeijan raiskausten, pahoinpitelyjen ymv:ien toimien jälkeen



Tätä miestä http://www.youtube.com/watch?v=WWPn8TbJWBU  kommunistisia valheitaan levittävät mm. eero heinäluoma, stalinisti yrjö rautio, saska saarikoski, ruben stiller pelkäävät kuin "ruttoa" ;) 

Seppo Lehto armotonta heilausta / morottelua kansakuntamme tervehdyttämiseksi

http://tamperelainen-nettiaktivisti.blogspot.com

Kakkikaamme näiden keskuudessamme olevien elävien punatrollien valheellisiin suihin, kuten voimme tehdä neuvostomuistomerkkien hautausmaalla leninille ja stalinille:



--------------------------------------------

Suosittelen eero heinäluomalle käyntiä sankarihaudoillamme ja muistamaan kuka, mitä ja keille http://maahanmuuttorealisti.blogspot.fi/

-------------------------
http://vapaussotien-aika.blogspot.fi/
-------------------------------------------------------------


No comments:

Post a Comment